I li van donar un quart…

I li van donar un quart.

Com que eren quatre a dividir, semblava que el repartiment havia estat equitatiu però res més lluny de la realitat. Si que era cert que si ens referim a qüestions temporals tots tenien tres mesos de treball, però la feina a fer era ben diferent  com també ho eren les responsabilitats de cada tasca encomanada.

El repartidor, que era l’únic que a priori  coneixia el cicle complet, sabia ben bé el que es feia i, precisament per això, es va assegurar d’assignar la part del treball més completa, més complicada, i també més necessària a l’única dona del grup.

Ella no va trigar gaire en adonar-se’n d’aquesta circumstància i a més a més d’altra quasi pitjor, li va tocar el torn darrere del company més fred i més obscur i aquest fet, volguera o no, retardaria la seua part del treball. Aleshores va decidir que començaria cada any per ahí, reparant allò que  quedara del treball anterior i només va demanar a canvi algunes hores més de llum.

Quasi tots els anys li tocava caldejar l’ambient per tal de desfer la neu provocada pel seu company. Enguany però hi havia un altra prioritat, i va decidir dedicar tot el primer dia de treball a regar allò que portava massa temps assecant-se. Ja se sap que sense aigua no hi ha vida i crear-la és ,precisament, la principal de les seues tasques.

Així ha començat hui a treballar  i aquesta pluja és només un dels petits plaers dels quals ens obsequiarà al llarg de la seua estada. Després vindran aromes, colors, sabors, paisatges i moltes més coses que, fins i tot,  ens alteraran la sang.

Benvinguda!

Una resposta per a “I li van donar un quart…”

  1. Benvingut tu a ella!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: